Dokonalé dědictví - Vincenzi, Penny (Pavel Dobrovský - BETA s.r.o., 2015)
Slavná firma House of Farrell vyrábí neméně slavný The Cream, ikonický kosmetický produkt, o který se ženy perou už od roku 1953. U Farrellů totiž mohou počítat s exkluzivní péčí. Legendární Athina Farrellová je stále tváří firmy a Florence Hamiltonová dokáže prodat každé ženě přesně to, co potřebuje. Ale kosmetický svět se mění a House of Farrell nyní musí bojovat o zákaznice s modernějšími značkami. Bianca Baileyová, úspěšná byznysmanka a matka tří dětí, která vždycky dosáhne svého, zase bojuje s Athinou o budoucnost firmy. Za sebou má ovšem minulost poznamenanou ambicemi, láskou, nenávistí a životními zvraty. Jakou kapitolou jejího života se stane zápas o záchranu dokonalého dědictví?